blank Digiscooppix.nl Digiscoop forum 
Fotoreis
Najaarsweekend Terschelling donderdaq 19 t/m zondag 22 oktober 2006

Van 19 t/m 22 oktober 2006 organiseert Arie Ouwerkerk in samenwerking met Birdpix een fotoweekend op het prachtige eiland Terschelling.

Een lang weekend lang met ‘soortgenoten’ je hobby uitleven, genieten van de ongerepte natuur. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat fotograferen, in een ontspannen sfeer tips en trucs delen, en dat alles samen met de kenner van het eiland bij uitstek: Arie Ouwerkerk, die de geheimen van het eiland zal prijsgeven…..

In het weekend is een ieder vrij om te doen wat hij/zij wil. Gedurende het weekend geeft Arie wel diverse excursies, maar deelnemers zijn vrij om al-dan-niet mee te gaan. Wel vindt het eten op vastgestelde tijden plaats. Kijk hier voor het programma.

We verblijven in de gezellige entourage van de Volkshogeschool Het verblijf hier is volpension. Er wordt geslapen op slaapzalen van 4 personen.

De kosten voor dit weekend bedragen 200 Euro. Dit is inclusief maaltijden en fietshuur, maar exclusief bootreis. Ook de consumpties naast de maaltijden zijn exclusief.

Het minimumaantal deelnemers is 6 en het maximum is 12. Er is dus beperkt plaats. Je kunt je aanmelden d.m.v. dit formulier. Je ontvangt dan verdere gegevens over betaling etc.

Alvast veel voorpret en: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!


Terug naar fotoreis overzicht.
Terug naar home.

© Zygomatic 2020 | Disclaimer | Sponsored by SwarovskiSwarovski