blank Digiscooppix.nl Digiscoop forum 
Home -> Album -> Search Select sort method:  Order:  
Search Query
You can also search in the Forum or in Links.
Search for:
Search for Keywords:
Search also in Personal AlbumsJa Nee
Search found 2 matches
 Album   Picture   Info   Place / Date   Description 
Vogels van Nederland en Belgie / Birds of The Netherlands and Belgium In de late namiddag genomen. Poos mee bezig geweest. Steeds wel 'obstakels' etc. Wat me wel aanspreekt zelf is dat de zonnige tint de naam van de vogel wel eer aandoet.
View: 178
Comments: 3
Scientific name: Pluvialis apricaria
Dutch name: Goudplevier
English name: Golden Plover
Poster: Ed van der Es
Posted: Tue 30 Oct 2007, 0:21
Schiermonnikoog, Banckspolder
22 Oct 2007
In de late namiddag genomen. Poos mee bezig geweest. Steeds wel 'obstakels' etc. Wat me wel aanspreekt zelf is dat de zonnige tint de naam van de vogel wel eer aandoet.
Vogels van Nederland en Belgie / Birds of The Netherlands and Belgium Eentje van vorig jaar. Het zit er allemaal weer aan te komen. Met deze Roodhalsgans heb ik uren 'gestoeid'. In winderig en buiig weer bevond hij zich tussen vele honderden Rot- en Brandganzen. Typisch dat hij dan soms amper opvalt. Steeds zeiden we tegen elkaar : "Nog een kwartiertje". Dat werden uren. Maar na veel geduld en in en in koud en nat toch een foto gemaakt, waar hij zich even goed op liet zien. Zelf een fijn gevoel aan deze 'geduld proef' overgehouden.
View: 1311 (7x)
Comments: 16
Scientific name: Branta ruficollis
Dutch name: Roodhalsgans
English name: Red-Breasted Goose
Poster: Ed van der Es
Posted: Tue 02 Oct 2007, 12:24
Schiermonnikoog, Banckspolder
26 Oct 2006
Eentje van vorig jaar. Het zit er allemaal weer aan te komen. Met deze Roodhalsgans heb ik uren 'gestoeid'. In winderig en buiig weer bevond hij zich tussen vele honderden Rot- en Brandganzen. Typisch dat hij dan soms amper opvalt. Steeds zeiden we tegen elkaar : "Nog een kwartiertje". Dat werden uren. Maar na veel geduld en in en in koud en nat toch een foto gemaakt, waar hij zich even goed op liet zien. Zelf een fijn gevoel aan deze 'geduld proef' overgehouden.
 
Page 1 of 1All times are GMT + 1 Hour


© Zygomatic 2019 | Disclaimer | Sponsored by SwarovskiSwarovski