blank Digiscooppix.nl Digiscoop forum 
Home -> Album -> Search Select sort method:  Order:  
Search Query
You can also search in the Forum or in Links.
Search for:
Search for Keywords:
Search also in Personal AlbumsJa Nee
Search found 4 matches
 Album   Picture   Info   Place / Date   Description 
Vogels van Nederland en Belgie / Birds of The Netherlands and Belgium Kwam deze foto van eind vorig jaar tegen in map. Begrijp even niet, waarom ik deze toen niet heb geplaatst. Dan nu maar...

Swarovski ATS 65HS + CP990
f3.7 1/68 ISO100
View: 104
Comments: 1
Scientific name: Lymnocryptes minimus
Dutch name: Bokje
English name: Jack Snipe
Poster: gert
Posted: Mon 25 Mar 2019, 21:40
Oudega - Jan Durkspolder
07 Sep 2018
Kwam deze foto van eind vorig jaar tegen in map. Begrijp even niet, waarom ik deze toen niet heb geplaatst. Dan nu maar... Swarovski ATS 65HS + CP990 f3.7 1/68 ISO100
Vogels van Nederland en Belgie / Birds of The Netherlands and Belgium Vandaag gezocht naar Bokjes aan de noordrand van de stad Utrecht. In de slootkant naast de weg lieten zich zeker 3 exemplaren erg leuk bekijken.
View: 128 (1x)
Comments: 3
Scientific name: Lymnocryptes minimus
Dutch name: Bokje
English name: Jack Snipe
Poster: Robertmeer
Posted: Tue 07 Feb 2012, 19:20
Utrecht
07 Feb 2012
Vandaag gezocht naar Bokjes aan de noordrand van de stad Utrecht. In de slootkant naast de weg lieten zich zeker 3 exemplaren erg leuk bekijken.
Vogels van Nederland en Belgie / Birds of The Netherlands and Belgium Deze Zwarte Kraai hapt hier naar een zwaar gewond Bokje. Ik kwam dit dramatische tafareel vandaag tegen op de Poelgeest in Oegstgeest. Het Bokje was eerst door een Sperwer geslagen maar die liet de buit vallen na achterna gezeten te zijn door twee Zwarte Kraaien. Het Bokje kwam in het water terecht (op zo'n 30 meter afstand van waar ik zat) en wist naar de kant te zwemmen alwaar de Zwarte Kraai stond te wachten. Het Bokje leefde nog maar amper en wist zich met grote moeite uit het water op te richten maar kon niet bij de kraai vandaan komen. Na enkele happen genomen te hebben vloog de kraai met het Bokje weg omdat de tweede kraai weer terug kwam. Er ontstond een gevecht in de lucht waarbij het Bokje wederom naar beneden viel.
Ik ben ze daarna uit het oog verloren maar zag even later nog wel een kraai van een poot eten bovenop een paaltje. Bizar om te zien.

Meer foto's staan op http://www.vankleinwee.com/Vogels/2008/12/zwarte-kraai-eet-watersnip.html.
View: 158
Comments: 5
Scientific name: Lymnocryptes minimus
Dutch name: Bokje
English name: Jack Snipe
Poster: MvKleinwee
Posted: Sat 06 Dec 2008, 21:11
Poelgeest, Oegsteest
06 Dec 2008
Deze Zwarte Kraai hapt hier naar een zwaar gewond Bokje. Ik kwam dit dramatische tafareel vandaag tegen op de Poelgeest in Oegstgeest. Het Bokje was eerst door een Sperwer geslagen maar die liet de buit vallen na achterna gezeten te zijn door twee Zwarte Kraaien. Het Bokje kwam in het water terecht (op zo'n 30 meter afstand van waar ik zat) en wist naar de kant te zwemmen alwaar de Zwarte Kraai stond te wachten. Het Bokje leefde nog maar amper en wist zich met grote moeite uit het water op te richten maar kon niet bij de kraai vandaan komen. Na enkele happen genomen te hebben vloog de kraai met het Bokje weg omdat de tweede kraai weer terug kwam. Er ontstond een gevecht in de lucht waarbij het Bokje wederom naar beneden viel. Ik ben ze daarna uit het oog verloren maar zag even later nog wel een kraai van een poot eten bovenop een paaltje. Bizar om te zien. Meer foto's staan op http://www.vankleinwee.com/Vogels/2008/12/zwarte-kraai-eet-watersnip.html.
Vogels van Nederland en Belgie / Birds of The Netherlands and Belgium Als foto stelt deze niet veel voor, maar Bokje komt tot nu nog niet op Digiscooppix voor.
View: 143
Comments: 1
Scientific name: Lymnocryptes minimus
Dutch name: Bokje
English name: Jack Snipe
Poster: Johan Meeus
Posted: Wed 11 Apr 2007, 6:59
Zeeland - Oesterdam (omgeving)
09 Apr 2007
Als foto stelt deze niet veel voor, maar Bokje komt tot nu nog niet op Digiscooppix voor.
 
Page 1 of 1All times are GMT + 1 Hour


© Zygomatic 2020 | Disclaimer | Sponsored by SwarovskiSwarovski