blank Digiscooppix.nl Digiscoop forum 
Home -> Album -> Search Select sort method:  Order:  
Search Query
You can also search in the Forum or in Links.
Search for:
Search for Keywords:
Search also in Personal AlbumsJa Nee
Search found 2 matches
 Album   Picture   Info   Place / Date   Description 
Planten, mossen en korstmossen / Plants, mosses and lichens En hier de mannelijke plant. De bloemen zijn de gele blaadjes in het midden van twee bladen. Het stuifmeel zit eronder verborgen. Dankzij deze man heb ik elk jaar rond de kerst vruchten bij de vrouw.
View: 75
Comments: 2
Scientific name: Viscum album
Dutch name: Maretak
English name: Mistletoe
Poster: arno van berge henegouwen
Posted: Sun 10 Feb 2013, 22:11
Zoetermeer Meerzicht
10 Feb 2013
En hier de mannelijke plant. De bloemen zijn de gele blaadjes in het midden van twee bladen. Het stuifmeel zit eronder verborgen. Dankzij deze man heb ik elk jaar rond de kerst vruchten bij de vrouw.
Planten, mossen en korstmossen / Plants, mosses and lichens Een aantal jaren terug heb ik bessen meegenomen van een maretak op de Pietersberg in Maastricht. Twee bessen heb ik uitgesmeerd op de stam van de appelboom in de tuin. Daaruit groeiden een mannelijke en een vrouwelijke plant. Hier is de vrouwtjesplant gefotografeerd. Vorige week zag mijn vrouw een paar keer een eenzame kramsvogel op de tak ernaast. Veel hebben ze niet aan de bessen. Het vruchtvlees is zo kleverig, dat de vogel de resten afveegt aan takken. Daarbij komt het zaad op de boom terecht en kiemt. Zo gaat dat.
View: 66
Scientific name: Viscum album
Dutch name: Maretak
English name: Mistletoe
Poster: arno van berge henegouwen
Posted: Sun 10 Feb 2013, 22:10
Zoetermeer Meerzicht
10 Feb 2013
Een aantal jaren terug heb ik bessen meegenomen van een maretak op de Pietersberg in Maastricht. Twee bessen heb ik uitgesmeerd op de stam van de appelboom in de tuin. Daaruit groeiden een mannelijke en een vrouwelijke plant. Hier is de vrouwtjesplant gefotografeerd. Vorige week zag mijn vrouw een paar keer een eenzame kramsvogel op de tak ernaast. Veel hebben ze niet aan de bessen. Het vruchtvlees is zo kleverig, dat de vogel de resten afveegt aan takken. Daarbij komt het zaad op de boom terecht en kiemt. Zo gaat dat.
 
Page 1 of 1All times are GMT + 1 Hour


© Zygomatic 2020 | Disclaimer | Sponsored by SwarovskiSwarovski