blank Digiscooppix.nl Digiscoop forum 
Home -> Album -> Search Select sort method:  Order:  
Search Query
You can also search in the Forum or in Links.
Search for:
Search for Keywords:
Search also in Personal AlbumsJa Nee
Search found 1 match
 Album   Picture   Info   Place / Date   Description 
Vogels van Amerika / Birds of America Kraaiachtigen geven niet zo vaak de gelegenheid om een foto te maken: dit was de enige die ik gefotografeerd kreeg. Het is een gewone vogel in gebieden waar eiken staan.
Waarom hij Struikgaai heet is wel duidelijk vrees ik, maar ik vind de soort toch te mooi om hem niet te plaatsen. Dat het (relatief) koud was is ook te zien...

19 mm, F/4.3, 1/556 s, ISO-100, -0.3 stap; kleur ietsje bijgesteld, verkleind, verscherpt en achtrgrond geblurd. Op kleiner formaat opgeslagen om de kwaliteit niet al teveel achteruit te laten gaan.
View: 85
Comments: 1
Scientific name: Aphelocoma californica
Dutch name: Struikgaai
English name: Western Scrub-Jay
Poster: JHvS
Posted: Tue 06 Jan 2009, 22:42
Fort Ord, CaliforniŽ
22 Dec 2008
Kraaiachtigen geven niet zo vaak de gelegenheid om een foto te maken: dit was de enige die ik gefotografeerd kreeg. Het is een gewone vogel in gebieden waar eiken staan. Waarom hij Struikgaai heet is wel duidelijk vrees ik, maar ik vind de soort toch te mooi om hem niet te plaatsen. Dat het (relatief) koud was is ook te zien... 19 mm, F/4.3, 1/556 s, ISO-100, -0.3 stap; kleur ietsje bijgesteld, verkleind, verscherpt en achtrgrond geblurd. Op kleiner formaat opgeslagen om de kwaliteit niet al teveel achteruit te laten gaan.
 
Page 1 of 1All times are GMT + 1 Hour


© Zygomatic 2020 | Disclaimer | Sponsored by SwarovskiSwarovski